IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Urheilu ja liikunta
Perustettu
15.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 12 065 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
172 jäsentä
Tyttöjä: 115 (67 %)
Poikia: 57 (33 %)
Keski-ikä
37,3 vuotta
Otos: 98 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 37,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,3 vuotta

Jäsenet (172)

Hanna_HNuijapäätAksulivipbandit_hinzi_habanenOvulaatioMilgClimb__Wanna`Perez_Spellbounddiidushoney2blacksteelemmzy

SaneDo you even stringer?Luonut: SaneTorstai 21.11.2013 22:02

Justifioikaa aka justimoikaa aka jussi moikkaa aka oikeuttakaa mulle t-paitojen yms kaikkien muiden paitojen ku hihattomien käyttö salilla (alfat käyttää stringereit).

I mean, miten te pystytte siihen? Eiks kaikki meist haluu vaa chillaa mukavasti ja en voi kuvitella miten se on lähelläkää mukavaa hengaa tuntii salill hikikainalois, ku ne märät märkäläiskät muhii vaa siel paidan alla ja synnyttää rihmastoo ja joka kerta ku nostatte kätenne ja laskette sen alas, kuuluu samanlainen ääni ku teiän kainalos ois pillu ja joku panis sitä.

Plus et mitä se tekee teiän paidoille pitkäs juoksus! :O Oon nähny cunttei joil on ihan keltasii vanhoi hikiläiskii treenipaidoissaa, koska ei auta vaik kuinka pesisitte sitä jos aina vaa kiskotte sen saman paidan päällenne, koska siemen on jo kydetty siit lähtien ku hikoilette sen ekan kerran...

Mut siis tietty jos treenaatte ku vammaset ettekä eritä hikee ni sit ymmärrän :))))))

Ite käytän salil AINA stringereit koska A) oon sick cunt YEA MAH ja B) koska oon vitun alfa ja C) koska oon esteettinen ja D) koska oon parempi ku sä ja E) koska mun kyrpä on todennäkösesti isompi ku sul ja F) koska voittaisin sut katutappelus koska oon ex Navy SEELs veteraani ja oon saanu koululuksen Gorilla Warfares.

Hihattomas on seki parempi puoli et ku napeistas pamahtaa joku sick teknobiitti, voit alkaa vaa muzzaa ja fist pumppaa keskel salii ku true alfa ja sun kainalotki tuulettuu siin samal? Miettikää sitä.
Sit hihaton (mieluiten stringer) muistuttaa sua joka päivä ku treenaat salil et miks sä siel treenaat; TO BUILD SOME LEAN, HARD-ASS MUSCLE GAINS!
T-paidas et näe ku korkeintaa sun forkkus lol ja vaa homottalebanit luulee et suonekkaat ja isot käsivarret on millää taval esteettiset.

Mitä vähemmän kangast liimaantumas hiestä ihoa vasten, sen parempi

SaneGet in here gangasLuonut: SaneKeskiviikko 06.11.2013 02:15

Jokanen joka käy salil tietää et on gains puoli ja dyel puoli aka miesten ja naisten puolet salil.
Tänää oli taas kaikki naiset vetäytyny sinne salilaitteiden luvattuun maahan. Henk. koht. I find that rather offensive.
Vaik me raiskataanki teit silmillämme, se ei oo mikää syy antaa sen tulla teidän gainssien tielle.
Laitepuolel ei oo edes kyykkytelinet tai jalkaprässii, jotka on elinehto naiselle jos se haluu saada timmit reidet ja perseen. Siis oikeesti timmin. Eikä vaa sitä illuusioo minkä jooga- ja trikoopöksyt tekee.
Ota ne pois 99% salilla käyvilt naisilt ja niiden perseet tippuu maahan. So sad.
Onha se ihan mukavaa mennä salille tekee jotain ihme liikkeit joit on opittu Fitness-muropaketin kääntöpuolelt ku tulee tekemisen fiilis ja ehkä polkee vähä kuntopyörää ja lukee samal Demii, mut henkilökohtasesti olisin mielummin kotona imemäs kyrpää. Siis jo olisin nainen. Koska no homo. Vaik onha seki ihan hyvää treenii leuoille

ja nyt... SALIPORNOA









inb4: TUU MUSCULAR!!!
Admit it bro; sä panisit noit kaikkii

SaneEiLuonut: SaneKeskiviikko 30.10.2013 20:32

SaneIt's f'kin Zeez brahLuonut: SaneKeskiviikko 02.10.2013 20:24

nealauralenkkivinkkiLuonut: nealauraPerjantai 27.09.2013 16:47

1. Ota kädet mukaan

Koukista käsivartesi 90 asteen kulmaan ja heiluta niitä kävelytahdissasi mukana. Liikut vauhdikkaammin ja käytät useampia lihaksiasi kävelyssä. Käsien mukana heiluttelu voi polttaa kaloreita jopa 15 prosenttia enemmän.

2. Kiri vauhtia

Kävelyvauhtia kiihdyttämällä poltat luonnollisesti enemmän kaloreita. Yhden lenkin aikana poltettujen kalorien määrä ei tunnu hirveästi lisääntyvän, mutta kun reipastat tahtia jokaisella kävelylenkilläsi, on viikkosaldosi jo huomattavasti suurempi. Kokeile myös intervalliharjoituksia, eli hölkkää minuutti ja kävele neljä minuuttia. Toista kaava lenkin aikana useasti.

3. Vaihda kävelytyylejä

Vaihda askellustasi lenkin aikana. Kokeile pitkiä harppauksia, askelkyykkyjä, polvennostoja, kävele takaperin, pomppien tai loikkien. Käytät useampia eri lihaksia ja teet treenistäsi entistä tehokkaamman.

4. Hakeudu maastoon

Suuntaa metsään ja saat kävelystä enemmän irti. Tasainen asfaltti tai juoksumatto eivät tuo vastusta lainkaan samalla mitalla. Jos lähistölläsi ei ole metsiä, etsi pitkät portaat, joita voit ravata ylös alas.

5. Pidennä kestoa

Pidennä lenkkejäsi muutama minuutti kerrallaan. Jos olet tottunut 45 minuutin kävelyihin, kokeile seuraavalla viikolla lisätä lenkin pituutta viidellä minuutilla. Viikon kuluttua voit pidentää reittiäsi jälleen. Mitä pidempään kävelet, sitä enemmän kulutat. Parin tunnin tehokävely kerran viikossa pitää kilot kurissa.

SanePumppiLuonut: SanePerjantai 06.09.2013 20:46

Antakaas ku kerron teille vähä pumpista brahs & brahettes

Ja teille ketkä ei tiiä mikä pumppi on, ette selvästi oo revittyi, pumppi on se tila jossa sun lihakses on treenin aikana pumppaantunu täytee verta ja saanu ne paisumaa ku erektios olevan kyrvän ja saa ne näyttää isommilta.
Pumppi on se tila jossa moni alottelija mirraa "megahaukkareitaa" peilin edes treenin aikana.
However se veri liukenee sun linnun lihaksistas pari tuntii treenin jälkee ja näytät taas siimalt.

Vaik pumppi on kropan huijaamist, illuusioo, siin hyvää on se et se näyttää sun next level super saiyan moodin, sun seuraavan voimatasos jonka pystyt saavuttaa kurinalaisel treenaamisel.

We're all gonna make it brah <3

Siin siis pumpist, mut mitä tää blogi varsinaisesti koskee, on niit sad cunttei ketkä paskoo aina housunsa täytee verta ku näkee jonku itteensä esteettisemmäs kuosis olevan sick cuntin, joka on ottanu SALILLA ITSESTÄÄN KUVAN OMFG?!

"muuten hyvä mut pumpis"
"pumppi :D"
"äijä on pumpis"
etc.

Tottakai ollaan pumpis?
Ei malleikaa herätetä aamuviidelt, juoteta letkul perseen kautta kahvei ja sit catwalkille ilman et ne on käyny sadan eri Marko Bjurströmin kaut, jotka tekee niist aivan eri ihmisen.
Sillon ku halutaa edustaa, sillon laitetaa vähä ajatust mukaa, eikä vaa napata kameraa ja räpsästä itsestään alaviistost kuvaa sillee et nenäkarvotus näkyy kuvatekstil "täs mä vaa", mut sitähä te ette tiedä keil on 150 eri kuvakulmast otettuu kuvaa Rihannast ku kävitte sen keikal tai mökkireissult 42 kuvaa kivestä jonka löysitte koska se näyttää iha sydämelt ":D"
Sama koskee pumppia. True, kotioloissa ei näytetä samalt ku salil, mut se on silti kaikki suhteutettua.
Täs esimerkki: mun profiilikuva on salil, eli "Pumpis" otettu ja jos se tekee siit epämirrattavan, by all means voit ottaa itestäski kuvan pumpis ja sit verrata pääsetkö lähellekkää mun gainssei vaik oot ihan yhtä pumpis... koska se ero on yhtä suuri vapaa-ajallaki, jolloin ei olla pumpissa. u mad bro?

Vaan kehitysvammaset läskit ottaa itsestää kuvii himas ja ajattelee et se on ainut oikee tapa saada rispektii koska sillon ku kroppas on normaalitilassa, sillon näkyy true gainssit.
Pumpis näkyvät gainssit on ihan yhtä legittei gainssei ku rentoutunees tilas. Eri asia jos kaikki näyttäis salil samalt, sillon vois sanoo "muuten hyvä mut pumppi", mut guess what ne kaikki fitnessmiehet- ja naiset ketä mirraatte on 90% ajasta pumpissa niistä kuvist joita näette. Plus et niihin on viel heitetty vauvaöljyt sun muut lisäks.

Jos haluu edes yrittää näyttää hyvältä, kuvii on otettava kymmenii vaik posettais jokases samal taval, koska myöhemmin ku lisäät ne koneelle, huomaat mikroskooppisii eroi kuten silmies asento on vähä erilainen ja abrakadabra se näyttää heti sentin esteettisemmält "tällä kuvalla tulee vaaginaa". Taustaki täytyy aina tarkistaa. Ku haluut ottaa tisseistäs kuvan kurdei ja yläastepoikii varten, sen kaiken huomion täytyy keskittyy niihin tisseihin. Homma menee vituiks siin vaihees ku taustal näkyy jättimäinen lohikäärmedildo tai mitää muuta huomiot herättävää, jolloin sun tissesit tulee toissijanen asia. Ja sitä sä et missään nimessä halua.
Mut ku liikun tääl gallerias ja selailen teidän kuvii, tuntuu silt ettei oo pienintäkää vaivannäköö jaksettu nähä kuvan ottamisee, pelkästää spontaani self-shot hetken mielijohteesta. Varsinki jätkien kohal törmään epäesteettisiin kuviin, joka johtuu siit et "miehen ei kuulu näyttää hyvältä. Miehen kuuluu juoda kaljaa ja käyttäytyy ku eläin"

Pumpist viel sen verran et teidän ketkä käytte salil, kuuluis tietää ettei se ero pumpin ja regulaaritilan välil edes oo niin suuri. Lähinnä vaa kädet näyttää isommilt, mut keskikroppa tai jalat pysyy lähes samana.

Te jotka väheksytte pumpin aikana napattui kuvii varmaa sanotte myös: "sain pilluu mut sitä ei laskettu koska kyrpä oli pumpis :D Löysänä oisin päässy neitsyydest"

[[sann18.8.2013Luonut: [[sannSunnuntai 18.08.2013 19:40

Tätä linkkiä suosittelen kaikille muijille jotka haluavat treenivinkkejä ! ;) https://www.youtube.com/user/BikiniModelFitness?feature=watch

[[sann2.8.2013Luonut: [[sannPerjantai 02.08.2013 15:14

true
267934_275969939200734_49949164_n.jpg

[[sann29.7.2013Luonut: [[sannMaanantai 29.07.2013 06:15

3.jpg
Okei, heips kaikille... oli pakko alkaa kirjottaa ku on tylsää ja ei väsytä vaikka pitäis... No niin, oli iha huippu viikoloppu kun vihdoin oli vaan treeniä ja eikä ollenkaa alkomahoolia. Treenit on sujunu hyvin ja jatkuu kovaa tahtiin. Nyt oon päässy vähän noitten uusien rasvapolttopilsujenkin makuun (Kiitos Fitnesstukku) joita tilasin kun viimekertaset pääsi loppumaan! Tekis tosiaan mieli alkaa bloggaan näitä ajatuksia ja tekemisiä... mutta jotenkin en oo saanu aikaseks.Nyt meen khyllä nukkuun koska kello on paljon ja pitäis taas herätä aikasin salille.... BYE and SWEET DREAMS
awesome-go-hard-hard-lyrics-minaj-Favim.com-116575.jpg

[[sann10.7.2013Luonut: [[sannKeskiviikko 10.07.2013 10:34