IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.04.2009 19:41

EIKÖ KUKKAA VOI OIKIASTI NYT OJENTAA AUTTAVAN KÄTENSÄ!!!!!!!!!!!
oon kaivanu ympäri internetin-ihmeellisestä maailmasta jonkunäköstä kolttua mun valmistujaisiin, ja oon vissii ollu asialla usiamman kuukauenki,enkä silti löyä yhtään mittään! Miksi tämä vääryys? kerranki aion ilman vastaväitteitä kuoriutua johonki prinsessamekkoon ja sittehä sitä ei löydy. ja aika rupiaa käymään vähhiin. ette arvaakkaan millasta mulla on ollu ku oon tonkinu paria metriä jotaki kankaanpalasia tuolta ja ne on saanu aikaan erinäisiä tunnekuohuja: oon nauranu kitarisani rullalle, ollu shokissa, melekeimpä potkinu tuota näyttöä ja kaikkien näiden tuntemuksien liitännäisoireita. esimerkkejä löydöistäni:

1. Ruskeanvihreänharmaankukallinen neonvihreillä suorakulmioilla ja älyttömillä kiemuroilla varustettuna. Selässä Australian kokonen Mikki Hiiren kuva.

2. Täydellinen. tosiaanki oli, kerkesin jo olla aivan mielissään, kunnes silmäni valahtivat koko-osioon. Koko: 42. Neljäkymmentäkaksi. Ihanko totta? No on on. Nyt pystyin sanomaan kerranki kirjaimellisesti että kymmenen numerua liian iso. Ei muita kokovaihtoehtoja. Siis aivan kohtuutonta. Tilaus ois tapahtunu kaupanpäällisiksi jonku Huuto.netin kautta. HUUTONETIN! Ei täsä kuulkaa ystävät kalliit kerkiä ruveta määkimään jonku kanssa kilipaa jostaki hinnoista, ku aikaki loppuu kesken.

3. Täydellinen. Hinta 455e. Juu ei.

4. Latexi-unelma. Niillä mennään, ku puolen tunnin ähinän jälkeen saa vääntäydyttyä ylipäänsäkkään sen mekon, ""MEKON"" sisälle, niin näytät tefloniin käärityltä käristemakkaralta. Peittää kyllä strategiset kohat, mutta jos et halua siinä juhlahumussa lyyä tissejä tiskiin niin kannattaa ihan tosi jättää ostamatta. Ja joku poika sanos siinä vieresä "Jenna Jamesonilla oli justiin tuommonen siinä DirtySexyBeast-jaksossa,muistakko?

Mitä jos vaan lampsis josaki kuluneisa verkkareissa sisälle aivan vitun ylypiänä. Säästys ainaki kaikelta tältä.

Terveisin: Tyttö joka ei enää koskaan uhraudu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.