IRC-Galleria

Jos paremman puoliskosi katse ja ajatukset harhailevat toisiin miehiin, on sinulla vielä mahdollisuus saada hänet järkiinsä. Men’s Health on listannut naiset eri tyyppeihin, joista voit huomata oman naisesi ja sitä kautta estää hänen mahdolliset harha-askeleensa.

1. Alfanainen




Tämä nainen menee salille ennen töitä, jotta olisi työpaikalla huippuvireessä sekä fyysisesti että psyykkisesti. Valta on hänen kiihottimensa.

Varo, kun: nainen ei saakaan ylennystä. Tämä järkyttää naisen itsetuntoa ja hän saattaa tarvita fyysistä vakuuttelua haluttavuudestaan.


Kuinka ehkäistä pettäminen? Pönkitä naisen itsetuntoa. Ole hänen tukenaan ja tee seksialoitteita normaalia useammin.


2. Huomion hakija




Tällä naisella on runsaasti mieskavereita ja hän tarvitsee jatkuvasti kehuja ulkonäöstään.

Varo, kun: Hänen miespuoliset ystävänsä menettävät kiinnostuksensa häneen. Alitajuisesti nainen kokee jotain puuttuvan ja hädissään hän saattaa etsiä vakuutteluja muualta (sinun lisäksesi).


Kuinka ehkäistä? Esittele nainen lähimmille ystävillesi tai miespuolisille sukulaisillesi. Nainen saa näin huomiota ilman, että sinun tarvitsee stressata miesten taka-ajatuksista.


3. Jännityksen metsästäjä




Tämän naistyypin pettämiseen vaikuttaa suuressa määrin dopamiini. Hän saattaa aloittaa riidan vain riitelemisen halusta.

Varo, kun: Parisuhteenne alkaa rullata omalla painollaan. Toisin sanoen, jos alatte toistaa samoja kaavoja, nainen hakee uusia kokemuksia muualta.


Kuinka ehkäistä? Keksikää uutta tekemistä. Aloittakaa jokin uusi, yhteinen harrastus.


4. Seksuaalinen tiikeri




Tämän naisen tekemisistä vastaa korkea testosteronitaso, minkä vuoksi hän rakastaa seksiä ja urheilemista.

Varo, kun: Olette olleet yhdessä kauan. Kun seksielämänne tasaantuu ja mahdollisesti alkaa toistaa itseään, syntyy ongelmia.


Kuinka ehkäistä? Tuo tiikeri esiin. Harrastakaa seksiä makuuhuoneen ulkopuolella - kotona eri huoneessa, metsässä, mökillä - missä vain. Aloittakaa taas flirttaileminen toisillenne.


Lähde: MensHealth

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.