IRC-Galleria

jälkipelitTorstai 03.08.2006 23:50

Joo meillä oli eile riparimiitti myllyjärvellä.. Veli ei voinukaan hakee mulle alkosta ni piti tyytyä keltinmäen sparin antiin. Lähettiin sit Emmin kaa sparilta ajelee kohti myllyjärveä, keissi käsilaukussa joka paino aika helvetisti ni meinasin kokoajan ajaa pyörällä ojaan. Sit eka soitti paula,sit sanna, sitten anniina, sit taas paula ni ei meinannu tulla mitää ku kokoajan matkan teko keskeytettiin! Selvittiin sitten viimein siwalle jossa olikin jo teemu ja iiro ja anniina. siitä lähettiin sit rantaan ja mä sain elämäni oudoimman puhelun. :p joku ihme tyyppi soitti ja halus väkisin tavata mut kaupungissa, et se ois halunnu jutella mun kaa jostain projektista ja jotain.. en tajunnu yhtään. sanoin ettei mua ehkä kiinnosta.
rannalla oliki sit muutama muu meijän lisäks, mut nokkelana keksin et mennään puskan kautta meijän private biitsille. siel ei ollu sit ketää. LÄhettiin muutaman kaljan jälkee anniinan kaa käymään siwassa ostaa jotai ruokaa. löydettiinki vielä siwalle. Anni osti jotai lihapullia ja mehua. Tultiin takas ku porukka alko jotai valittaa et oltiin oltu varmaan tunti poissa..? :P
Sinne oli tullu sit jotai randomtyyppejä istuu kans. Käytiin kättelee niitä, ne oli joonas, sen pikkusisko katri ja sen joku kaveri emt.. sit siinä jotai heiluttiin ja iiro tulikin yhtäkkiä takas ja sit kaikki oli et jee. Juhakin tuli jossain välissä..
Multa loppu juomat ja istuttiin ja kuvasin kameralla porukan kännisekoiluja. Iiro uitti paulan. Jossain vaiheessa osa porukkaa rupes sit lähtee ku joku bemi tuli sanoo et se kuuli ku joku mummo puhu puhelimeen ja se kai soitti poliisille tai jotai.. LÄhin sit niitten mukaan, meinasin ottaa vahingossa jonku muun pyörän. lähin taluttaa sitä polulle ni tajusin et vittu eihä tää oo mun pyörä! jätin sen siihe ja etin oman ja lähin. poljin sit kotiin ja meinasin nukahtaa matkan aikana ainaki 10 kertaa. menin sit vielä koneelle ja meinasin sammua. menin sänkyy ja nukuin ehkä 1,5 tuntia ja valvoin koko yön.. hassua. nukahin vasta ku mutsi lähti töihin aamulla.
mut joo oli oikein hauskaa :) .. Ainii mentiin iiro kaa kihloihinki :DD et jee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.