IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Eli tämä on nyt APH-photiksen osanottajille (22 cosplayeria, 2 kuvaajaa), ja toivon kaikkien lukevan tämän, ERITYISESTI niiden jotka aikovat jäädä yöksi.

Erityistä sanottavaa seuraavista asioista:

Axis Powers Hetalia - PHOTOSHOOT
Painotan sanaa photoshoot. Nyt haluan tehdä kaikille selväksi että tämä EI ole miitti, vaan photoshoot. Jos joku ei tiedä mitä sana tarkoittaa, käytännössä ero miittiin on se, että tarkoitus ei ole pitää hauskaa ja hengata, vaan kuvata. Tietysti pidämme hauskaakin, se on erittäin tärkeää, mutta pääpaino on sillä kuvaamisella. Tarkennan: asiallisella kuvaamisella. Toivottavaa on että jokaisesta cossarista saadaan ainakin yksi edustuskelpoinen kuva, ei tungen-sormia-nenään-ja-irvistän-LOL-kuva. Kuvaajat ja cossarit, miettikää valmiiksi poseerauksia, älkääkä pelätkö nykiä photoshootissa toisia hihasta ja pyytää esimerkiksi parikuvia tai kuvaajia kuvaamaan teitä. Kyllä, meillä on pieni (suuri) kuvaajapula, mutta silti.

Näin: Momo_chan
Ja näin: winter-sleep
Ei näin: Momo_chan (Kanada: "Voi v**** XDD")
Eikä näin: Evodesu

TAPAAMINEN
On klo 11 Helsingin rautatieasemalla, puvut päällä. Tapaamme asemarakennuksessa, lähtöaikataulujen alla. Joku varmasti sanoo ettei tiedä missä tämä on - no, ei huolta. Meidät on varmasti helppo löytää. Iso ja varmasti varsin meluisa porukka univormuissa. Tulette suoraan ovista sisään kaukojunien puolelta, ja siihen jäätte.

KÄYTTÄYTYMINEN
Edellisestä pääsemmekin tähän aiheeseen mukavasti. Olen niuhottava natsi ja tiedän sen, mutta käyttäytymisestä olen nyt hyvin tarkka. Etenkin metrossa ja juna-asemalla, VOLUME DOWN. Yritetään pitää sitä äänenvoimakkuutta mahdollisimman hiljaisena, okei? Olemme kuitenkin koko ajan julkisilla paikoilla, emmekä halua häiritä muita ihmisiä turhan paljoa. Univormujen takia meitä luultavasti katsotaan jo muutenkin varsin paljon, ehkä paheksutaankin, joten muistamme ne hyvät peruskäytöstavat. Jos joku tulee kysymään mikä meitä vaivaa tai miksi hypimme kaupungilla hörhöilemässä vormuissa, ystävällisesti selitämme mitä cosplay on ja ettemme todella ole natseja / kommunisteja / etc.

YHDESSÄ PYSYMINEN
Tiedän että Helsinki on kiva ja Helsingissä on kivoja kauppoja ja matkanvarrella saattaa tulla kivoja juttuja joiden kanssa halutaan kuvata, mutta etenkin jos ette tiedä reittiä kuvauspaikalle (japanilaistyylinen puutarha, arboretum ruusutarha & Katajanokka), PYSYKÄÄ PORUKASSA. Jos missään vaiheessa kuulen että "hei insertvaltionnimihere puuttuu, kenelläkään ei ole sen numeroa" tms, alkaa keittää. Varmistakaa että numeronne on vähintään yhdellä photislaisella. Jos haluatte kuvata jonkun matkanvarrelle sattuvan jutun kanssa, huutakaa "HALT JAPANI", niin eiköhän voida kuvata. Ellei ole kauhea kiire junille, tms.

YÖPYMINEN JAPANILLA
No niin, eli se minun luonani yöpyminen. Tällä hetkellä yöpymään ovat ilmoittautuneet seuraavat: Zuve (la-ma), Nungusti (la-ti), Momo (la-ti), Mr_Prince (la-ma), _spin (ma-ti), Renodesu (la-ti), Zero-chan (la-ti). Nyt, varmistakaa päivämäärät HETI tähän merkintään.
Käyttäytyminen meillä on sitten ehdottoman hiljaista, etenkin ti-ma yönä - asutaan kerrostalokämpässä eikä äänieritykset ole mitenkään erinomaiset. Meillä ei juoda pisaraakaan alkoholia, ja jos joku polttaa niin menee pihalle polttamaan. En puutu kenenkään sauhutteluihin, mutta sisällä ja rappukäytävässä polttaminen on nounou. (Samoin suoraan mun ikkunan alla.)
Joka ikinen iikka maksaa omat iltaruokansa / lounaansa itse. Eiköhän meiltä saa aamiaisen, mutta mä oon köyhä lapsi enkä saa maksettua kahdenkymmenen ihmisen sapuskoja. Ja jokaisen joka on meille tulossa on parasta olla varautunut major epämukavuuteen ja ahtauteen. Jos omistaa oman makuupussin / makuualustan, ehdottomasti mukaan. Omat lakanat ja pyyhe on pakko olla. Jos ei ole, sitten on voi voi - ei voi käydä suihkussa ja nukkuu ilman lakanoita.
Ja meillä asuessa otatte huomioon että kämpässä meiti on pomo, ja vaikka olenkin pieni ja en-niin-uskottava, saatte kuunnella kun mä jotain sanon.

Ottakaa mukaan sen verran rahaa että saatte ruokaa ja metro- ja bussiliput maanantaina ja tiistaina edestakaisin. (Lapsi (16-vuotiaaksi asti): 1,20 e, aikuinen: 2 e, korjatkaa jos olen väärässä.)
Jos joku asia on vähääkään epäselvä, KYSYKÄÄ. Jos joku sanoo "et kertonut tästä ja tästä asiasta", vastaan tasan että "mitäs et kysynyt".

Kyllä, olen tiukkis ja ilkeä, mutta nyt ollaan armeijassa saatana.
Kiitos, ranting is over now. Romaani tuli, mutta ei voi mitään, kestäkää ja lukekaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.