IRC-Galleria

Gnizhak

Gnizhak

kärsähärveli rules

Satahaaste jatkuu (007/100)Sunnuntai 28.09.2008 17:47

Viikko meni taas kauhiaa vauhtia ja muutenkin aika WTF-viikko ollut. Noi fyssarin suosittamat kuminauhatreenit jäi taas tältä viikolta, pitää tänään illalla vielä yrittää suorittaa.

Viikon touhuilut kuitenkin kerrytti juuri tuon minimimäärän treeniä eli:
4. Hyvin lempeä ohjattu joogaharjoitus (45 min)
5. Tunnin sulkapallotreeni, sparraajana S-Mies (60 min)
6. Kävelylenkki lähiseuduilla (40 min + 40 min).
7. Kuminauhatreenit (50 sisäkierto + 25 ulkokierto + 60 vetoliike)

Kävelylenkin reitti oli lyhyempi viimekertaisesta, mutta eipä kerinnyt tällä kertaa pitempää tekemään ja loppupuolella kerkesi olemaan sen verta nälkä, etten jaksanut lähteä pitemmän kautta tutkimaan lähiseutuja. Lenkin pituudeksi kertyi kuitenkin n. 7 km ja sopivasti puoliväliin osui kahvimaidon ja brunssitarpeiston noutaminen Nihtisillan ABC:lta. Reitti kulki Kilonrinteeltä Karamalmille, siitä Keraan ja Nihtisiltaan, josta Nuijalaan Kilon koulun vierustalle ja siitä hiekkateitä pitkin takaisin Kilon aseman kohdille ja kotiin. Hävettää myöntää, että olen asunut täällä jo yli kaksi vuotta ja alan vasta nyt löytämään mahtavia lenkkeilyreittejä. Toivottavasti saan jostain puhtia hölkkäykseen jotta kerkeisi katsomaan noita seutuja enemmänkin, tai jaksan jatkaa tätä kävelytutkiskeluharrastusta myös talven yli. Lähtösuuntia tästä Kilonrinteeltä on lukuisia ja kevyen liikenteen reittiopas on loistava apu uusien paikkojen tutkiskeluun.

Edit 21:39: Lisäsinpä vielä illan kuminauhatreenit tohon, jotta sai Bondit taululle. Pitäs pystyä pitää ne säännöllisempänä niin ehkä joskus opin pitää selkääni suorassa. Lisäsin sisäkiertoa ja ulkokiertoa yhden kierroksen, ja niin liikemäärät ovat tietenkin per käsi. Nyt lähden hakemaan mutsia lentokentältä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.