IRC-Galleria

Äänikirjat, wau mikä juttu.
Mulle tulee bussissa huono olo kun luen, hahaa tasapainoelimet siitäs saitte, kuuntelen nykyään kirjoja. Jos on oikein paska päivä, mikäpä rauhoittaisi paremmin kuin Muumien toilailut rauhallisen täti äänen lukemina. Lallaa ja taas ollaan omissa maailmoissa.

Toisaalta kun ajattelee, maailmalta eristäytyminen on aika ihanan lohdullista. Musta on tosi jees että kun kävelen kadulla saan olla just siinä äänimaailmassa jossa haluan, oli se sitten musaa tai kirjaa. Ja voi vittu että mua ärsyttää ne feissarit "olisko hetki aikaa ihmisoikeuksille". No joo olis, mut silloin KUN MINÄ ITSE SITÄ HALUAN, ei silloin kun joku repii hihasta välipakolla. Musta se on ahdistelua.

Vois kai sanoa että ehkäpä se päivä paistelee tähänkin risukasaan joskus, tai ainakin nyt taas tiedostan sen auringon olemassa olon :) Onkohan niin että kunnon itkun jälkeen on aina parempi olo?

Mä taidan oikeesti olla tulossa vanhaksi! Mä suihkuttelen mun kukkasia, kattelen kuinka ne kasvaa ja saan kicksejä kun ne voi hyvin. Ou mama, onko ihminen vanha kun se on 24 v?!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.