IRC-Galleria

MaximaPeccator

MaximaPeccator

Päk in pusines.

Day 3Torstai 09.10.2008 02:51

Joo-o. Oltiin niin aikaisin illalla nukkumassa, että oltiin heti aamusta tosi pirteänä lähdössä kohti amsterdamia... Sinnehän mentiin ja siinä matkalla tuli sitten nähtyä eläm'äni levein pätkä moottoritietä. Kevyesti 8 kaistaa molempiin suuntiin eli yhteensä 16 kaistaa. aika järkky ilmestys oli sellainen hässäkkä näinkin maalaiselle ihmiselle.
No, löydettiin tompan kanssa helposti perille ja autollekin hyvä parkkipaikka, jossa ei tarvinnut ees kiekkoa käyttää, hyvä me.

Käveltiin kanaaleiden halki kohti keskustaa ja ihmeteltiin sitäkin kaupaunkia. Ilma oli mukavan lämmin ja polkupyöriä oli vielä enemmän kuin rotterdamissa.Myöskin löydettiin eräältä kujalta auto, joka oli mun levyinen. Kyllä siitäkin muutaman hyvät naurut sai irti.

Saavuttiin ytimeen ajan mittaan siis damin torille ja pällisteltiin turistipaljoudessa aikamme kunnes päätettiin ottaa hevoskärryajelu ympäri kaupunkia. Hinta oli suolaiset 65 eskoo + tipit, mutta oli se kai tavallaan sen arvoista. Ainakin nyt me oltiin yhtäkkiä kuvauskohteina, ei itse kaupunki :P Kierreltiin aikamme kylää, joku tunnin verran noin, kuunnellen samalla kun ajuri kertoi kaupungista asioita. Oli mukavaa ja kummallista samaan aikaan. Nimittäin istua enempun kanssa HEVOSKÄRRYISSÄ ja katselle samalla ilotyttöjä näyteikkunoista. (En ollut ollut coffee shopissa ennen kuin tämä tapahtui Toim. huom)

Hevoskärryajeluiden jälkeen jäimmekin torille katselemaan katutaiteiljoita joista yksi taikuri oli loistava ainakin rääpimään ihmisille päätään. Muuten toi nyt ei niin kaksinen tuntunut olevan... Hauskaa oli.

Siitä mentiin sitten madame tussaudiin päällistelemänä vahakuvioita ja olivathan ne ihan hienoja, ei siinä mitään. Uskomattoman elävänänköisiksi inuket oltiij kyllä saatu. Ei siellä pimeässä olisi mukava olla. Paitti ehkä kouria julia robertsia :P

Siitä menimme sitten amsterdam- dungeons nimiseen kauhuseikkailuun, jka oli kyllä kokemisen arvoinen. SE oli hienosti tehty se koko show siellä ja koko ajan tuli yllätyksiä sieltä ja täältä. Ehdottoman positiivinen juttu. Vaikka enemppu myikin koko porukan orjiksi ja mulla oli siin hammasmätä. Ja sain Urhon keuhkoihin paikallisesta rutosta. Mutta hauskaa oli.En kerro enempää koska siellä kannattaa mennä ihan itse käymään. Hienoa oli.

Tän jälkeen kello olikin jo aika sata, käytiin syömässä eurooppalaisittan Subwayssa :P Ja sit etsittiin auto. Joka oli hienolla kiekottomalla paikalla. Odottamassa meitä sakkolappuikkunassa. Niin aina...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.