IRC-Galleria

Sain haasteen joten tuumasta toimeen...Keskiviikko 04.10.2006 22:01

HAASTE

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Kun lähden kotoa, rämpytän ovea noin sata kertaa todetakseni, että se on todellakin lukossa. Siitä huolimatta saatan autoon istuessani miettiä, että onko se ovi nyt lukossa ja usein palaan vielä tarkistamaankin...

2. En pysty syömään mitään elintarviketta, jossa on parasta ennen-päiväys sinä samaisena päivänä. Saati sitten jos se on jo "vanhaa".Ei ikinä. Eli en voi syödä jukurttia tänään 4.10 jos sen päiväys on 4.10. (En näe tässä itse mitään outoa, mutta minulle on mainittu siitä usein,että nirsoilen ruokani kanssa, joten kai se on outoa)

3. Koulussa tai töissä en voi koskaan pukeutua kahtena peräkkäisenä päivänä samaan paitaan.

4. Rahapussisani on aina parin kuukauden kuitit, kaikki pienetkin. kaikki. Täynnä. Enkä pääse niistä eroon ennenkuin joku huomauttaa niistä minulle erikseen.

5. Mäyssään purkkaa todella ärsyttävästi. Yritän lopettaa. Lupaan.

Minulla on paljon outoja tapoja ja piirteitä. Eli tätä listaa voisi jatkaa pitkäänkin, mutta koska tykkään ystävistäni ja tahtoisin pitää ne, niin en kirjoita enempää :)

Minen taida haastaa ketään, joka haluaa tällaisen tehdä, niin siitä vaan.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.