IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 27.11.2006 16:44

Täällä menee ihan mukavasti. Viime viikolla olin vähän kipeänä ja kyllä minulla edelleenkin on vähän nuhaa, mutta ei enää pahasti. Kahdeksan päivää koulua jäljellä ja kolmetoista kaiken kaikkiaan täällä Duinossa. Joululoman alettua menen pariksi päiväksi sitten Sloveniaan Ljubljanaan yhden Katarinan luokse, kun matkaa sinne kestää vain tunnin ja oma lentoni Irlantiin lähtee vasta 11.12. Siellä sitten hengailen viitisen päivää ja saavun kotiin 17.12. Eihän siihen ole enää kuin 20 päivää. =)

Täällä on edelleen syksy, mutta tunnelmat ovat välillä jo jouluiset. Ihmiset laulevat joululauluja ja nyt meillä on salaiset Christmas friends, niille sitten lähetellään kirjeitä ym. pieniä yllätyksiä. Lauantaina oli myös nimipäiväni ja sain äidiltä edellisellä viikolla lahjan, jonka sain avata vasta oikeana päivänä, joten sekin lisäsi ainakin hetkeksi minun joulutunnelmaani. Sain hurjan söpön joululaulu sekä joulukirjan... Kaverit oli kateellisia =)

Palataanpa niinkin kauaksi kuin viime perjantaihin. Meillä oli sailing dinner meidän ohjaajan, Mauritzion,isolla purjeveneellä. Minä, Veronica ja Axel kokattiin ja ruokaa oli ihan hirveästi, vaikkakin tosi hyvää. Muutama ihminen voikin pahoin jälkeen päin syötyään liikaa keinuvassa veneessä, ei siis itse ruuan takia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.