IRC-Galleria

Pettersams

Pettersams

Sometimes the curiosity can kill the soul but leave the pain.

Törkykehtoja, kahvia ja kissanruokaaKeskiviikko 26.10.2022 09:09

Jännää tää elämä välillä.

Teet viikot töitä ja nukut yöt hyvin. Mutta kun vapaapäivä koittaa, heräät ennen auringon nousua hikisenä sängystä yöllä nähtyjen unien takia. (Tämän siitä saa kun on vilkas mielikuvitus ja musiikkimaku joka itsessään on toisille ränttätänttää, kirkonpolttoa tai muuten vaan pakanallista).

Olen nähnyt monenlaisia unia. Osa pakottaa heräämään, osaa taas haluaisi jatkaa vaikka ikuisuuden. Osa jatkuu viikon päästä, osa taas on kertaluontoisia. Osa ihania, osa taas pelottavia painajaisia.
Viime yönä, väsyneenä töistä tulleena rupesin päivittämään Spotifyn soittolistaa. Tein siinä kolme isoa virhettä:(viimeinen kylläkin vasta aamulla):
Nukahdin tietenkin, kuten aikaisemmin sanoinkin, kun olin jo valmiiksi väsynyt. Olisin tietenkin voinut laittaa kuulokkeet pienemmälle... Se tunne, kun havahdut Dani Filthin ääneen (jos jotain kiinnostaa, Lilith immaculate ja se vitumoinen kirkuminen siinä alussa)
Ja huomaat tietokoneen olevan päällä, kissa näppäimistön nurkalla kerällä perse puoliksi medianäppäinten päällä.

Tämän siitä saa kun luulee että pysyt edes hetken hereillä ja siirsit kissan ruokkimista myöhempään ajankohtaan, kai tää oli joku kosto siitä. 😂

Jatkoin soittolistan päivitystä ja lisäsin Cradle of Filthiä listalle useamman biisin ihan vaan siksi, että hyvä bändi, komee soundi, lyriikat on tarpeeksi synkät ja muutenki kun oot kasvanut metallimusiikin ympärillä pienestä vaippaperseestä asti, niin onhan sillä iso merkitys elämään. En tosin enää omista pitkiä hiuksia joita pyörittää musiikin tahtiin, samanhenkistä seuraa jotta keikoilla käyminen olis huomattavasti mukavampaa ja no, yksinäisyys on rupusakin elämäntarina, jos yleisen pahennuksen aiheuttaminen ei enää ole tärkeä osa sitä imagoa.

Toinen virhe oli juuri tämä lyriikoiden kuunteleminen. Kun vihdoin nukahdin, näin unta lilithistä, saatanasta, uhrauksista ja kauniista naisesta/tytöstä joka varmasti, jos uni olisi ollut totta, ei haluaisi olla tekemisissä minun kanssani. Unen sisällöstä en sen kummemmin aio kertoa, mutta ei mitään K18 maksumuurin taakse piilotettua kontenttia, vaan jos joku on kuunnellut edellä mainittua yhtyettä ymmärtänee hyvin mitä tarkoitan sillä, että olo saattoi aamulla olla hieman psykopaattinen.

Wracked with your charm
I am circled like prey
Back in the forest
Where whispers persuade
More sugar trails
More white lady laid
Than pillars of salt
(Keeping Sodom at night at bay)

Kolmas virhe tapahtui nyt tässä aamulla. Kahvin keittäminen, mun pahin vihollinen aamukoomassa. Jotenkin onnistun aina, AINA saamaan suodatin pussiin kissan kuivaruoat...

Kiitos ja anteeksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.