IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 30.11.2009 22:23

On taas tosi hyvin alkanut peli Nethackissa, mutta menin sitten olemaan vitun tyhmä. Olin sokobanin viimeisellä tasolla ja juuri selvittänyt sen, ja kävin läpi tunnistamattomia esineitäni. Menin sitten kulauttamaan taikajuoman kun ajattelin että yksisarvisen sarvi kyllä parantaa mitä tahansa. No vittu, se oli potion of polymorph ja muutuin vesikäärmeeksi ja max HP tippui 23:een.

Siinä sitten piileskelin tavarakasani alla odotellessa että vaikutus haihtuisi. Niin eikö tule kobold shaman vaeltelemaan siihen lähistölle.
Yleensä kun pelaaja havaitsee jonkun tavaroiden alla piilevän otuksen, tulee viesti Wait! There is [hirviö] hiding under [esine]!
Kurjasta tilanteestani huolimatta repesin kun tuli ilmoitus
Wait, kobold shaman! There's a water moccasin named Albus hiding under a ring of fire resistance!

No, ryntäsin sitten toisen esineen alle piiloon, ja jäin katselemaan tosi kyrpiintyneenä kun kyseinen shamaani alkoi käymään läpi varusteitani. Mokoma paskiainen löysi wand of polymorphini ja alkoi leikkiä sillä.
The kobold shaman zaps himself with a wand of polymorph!
The wood nymph zaps herself with a wand of polymorph!
(nymfit ovat aina naisia, ja nymfiksi muuttuva miespuolinen hirviö muuttuu naiseksi)
Onneksi se muuttui lopulta mumakiksi(olifantti) eikä pysty enää käyttämään sauvaa.

Mutta vittu. Kissa ilmestyi jostain. Ne ovat nethackissa aivan järjettömiä tappajia. Täysikasvuinen kissa on vaarallisempi kuin hyvin varusteltu örkki.
Wait, housecat! There's a water moccasin named Albus hiding under a morning
star!


Lopultakin, pitkän piileskelyn ja pakenemisen jälkeen muutuin takaisin ihmisbarbaariksi. Alastomana, aseettomana ja vihaisena lähdin noutamaan varusteitani. Pieksin mumakin paljain käsin.



Kun sain taas vaatteet päälle ja taistelukirveen kouraani, voin todeta että tämä oli ehkä ihan onnekas tapaus. Päähäni oli meinaan jumittunut kirottu örkkikypärä jota en saanut irti, mutta käärmeeksi muuttuessani se tietty tipahti pois.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.