IRC-Galleria

Schlampe

Schlampe

Mitä enemmän tiedän, sitä enemmän tiedän etten tiedä mitään

KänniavautuminenTorstai 01.02.2024 01:00

Olin just ulkona dogaamasss joten kestävää tää avautumisen paska ja kirjoitus irheet. Vitun homot.

Onks galtsu vähän paska paikka nykyään? Siis, tääl ennen oli joku teennäinen yhteisöllisyys, mut nyt vitusti bottei tai mp potilaita joiden pitäisi olla enemmän lääkityksestä kun suomessa. Mut sit toisaalta, rakastan tätä kaoottisuutta. Ja koska zero respect formaattia kohtaan, niin tällainen ripuli sana paska voi vuotaa tänne who gives.

Aloin galtsuu käyttää joskus ku olin jtn 12 ja silloin tää oli The thing. Ei olisi favee ja instaa samal taval ku nykyään. Kaikki oli tääl. Kaikki oli noloi eikä tiennyt mitä somes oikeesti tehdään. Ja nyt tää on sjoidenki perverssken metsästys sground. Ne hakee emäpämääräisesti pilluun muijilt jotka on vitusti niiden luokan yläpuolel.

Junas ja just korosos. Sobwhay ime munaa :D

Emmä oikeesti oo noin hosrilw mitä tää on mun ajatuksen juoksua ihan livenä. Ja kaikki oudot sanavalinnat on sitten autocorrect jota en jaksa korjata tässä kännin tilassa.

Toivottavasti tää nauratti suakin :D huomen salille jos ei oo vitun laska darra. Tuskin on, en juonut niin oaljoo. Mun viinapää on vaan huono.

Botit painukaa vittuun ja viekää kulli ja pilluku ay alastonsuomeen vittu ei ketään kiinnosta kattoo tein ryppysii möhömaha kulli paska vittu ku ia

Peace respect and out <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.