IRC-Galleria

Reissusta selvitty (?)Tiistai 18.03.2008 00:18

Khyllä vain.Jyväskylän reissusta selvitty kutakuinkin ehjin nahoin ja hyvin vähäisin psyykkisin vaurioin.rahapussi ny sai tuntea aimo kolauksen (lue setelit vaihtoivat muotoaan painavimmiksi joskin arvottomammiksi kolikoiksi)mutta ei enenpää siitä.

Infernon baarimikko nyt oli alle nanosekunnin rajoittimella kun mentiin vähän tilaileen paukkuja sun muuta kivaa.portsaritkin kattoivat pahalla kun meinas pääkallo lähteä mukaan heti eteisestä.

Sieltä sitten siirryimmekin hetkeksi Feveriin ja sieltä piipahdimme nopeasti redneckissä moikkaamassa kaveriani,kunnes totesimme paikan ihan kuolleeksi meidän bileintoa ajatellen ja siirryimme takas teinihelvetti feveriin.

Feverissä sitten jatkoimmekin kittaamista ja pahoiden katseiden keräilyä.tytöt pitivät hauskaa KPS tikkareineen kun minä vain naureskelen vierestä muiden ilmeitä.kuulinpa tyttöjä kutsuttavan jopa sakkolihaksi kun olimme portaiden alapäässä.ja pokassa oli taas pitelemistä.

Ilta päättyikin sitten aikanaan hitaisiin ja siitä sitten autolle jossa kuski odottelikin jo suht valmiina."kaksykköselle" syömähän josta matka taittuikin kohti laukaata.kotopihassa sitten tupakoidessamme molemmat tytöt piipahtivat lumihangessa (vapaaehtoisesti ja ei niin vapaaehtoisesti) minähän henk.koht. olen syytön molempiin tapauksiin.

Sunnuntai käynnistyikin sitten joskus puolenpäivän aikoihin kun isoveikka hyppää viereen ja tokaisee "moikka muru" johon vastattiin hyvinki ympäripyöreästi "no moikka.et sä noin ruma baaris ollut.peilli on eteises" Nooh kun tästä tilanteesta selvittiin niin jotakin energiajuomaa naamariin että sais virkeystasoa edes vähän korkeammalle asteelle että selviäisin niinkin vaikeasta tehtävästä kuin kahvinkeitosta.no tervaahan siitä tuli mutta tulipahan herättyä.

Iltapäivällä alkoikin matka kohti saloa kohti erillaisia voitonmerkkejä keräillen.ens kerralla niitä sitten lisää.viimeinkun saloon sitten päästiinkin niin tunti pari selvitettiin maailman yleistä sijaintia ja viikonlopun tapahtumia tällä paikkakunnalla.josta sitten päädyttiikin siihen lopputulokseen että lakki päähän ja buleen yksille.

Tälläistä tänä viikonloppuna seuraavaa kertaa odotellessa.We'll be back and next time wont be as pretty as this time.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.