IRC-Galleria

Nörtti mikä nörttiSunnuntai 18.10.2009 02:12

Kysymys: USB\VID_04F2&PID_B071&MI_00.
Miten hyvältä tuntuukaan, kun voitti yhen jo mahdottomalta tuntuneen taistelun tietokoneen kanssa! Ja tällä kertaa ei kauniit sanat ja inhimillinen kohtelu ollut se taikasana, mikä yleensä ennemmin tai myöhemmin auttaa.
Kuukauden päivät olin kamppaillu todella hölmön, mutta sitäkin kummallisemman ongelman kanssa: webkamera näytti kuvaa ainoostaan ylösalasin. Ihan niin tohelo en ollu, etten ois kokeillu eri ohjelmia ja niitten asetuksia, lukenu ohjeita ja nettikeskusteluja toistensa perään. Vaikka mitä muita hienouksia kyllä löysin, pandakarhun päät sun muut kyllä kuvaan sain mukaan, eikä peilikuvakääntö ollu vaikee homma tai mikään, mutta ylösalaisuutta oli lähes mahoton saada takasin normaaliks (jota se oli kyllä ollu aikasemmin).
Tänään sitten päätin, että syteen tai saveen, minähän uuden ajurin hommaan! Yleensä tällaset päätökset on just niitä kriittisimpiä, jotka saa aikaan edeltävää enemmän ongelmia ja toivois, ettei ois koskaan saanu sitä ideaa, joka sotkee koko hommelin vielä pahemmin. Tällä kertaa kannatti; vaikka just oikeen ajurin etsintä oli aika tarkka ja mutkainen prosessi, se tais löytyy, sillä nyt ei "mee veri enää päähän". ;D
vastaus: Chicony

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.