IRC-Galleria

mentii iinan kaa siivoomaan nixii, jätin auton siihen mihin oon aina jättäny ku se on 19.00 jälkeen ilmanen mut huomasin et kello oli vasta 20 vail. no kun tässä on nyt tullu parit 50 euron parkkisakot otettuu kuukauden sisää nii aattelin kerranki maksaa ja nyt on sit parkkiaikaa huomiselle klo 09.06 asti.

oltii sit siin sisäl ja ihan tyytyväisenä vaa siin kattelin ku jotain tyyppei hääri siin mun auton ympäril. mietin vähän et mitä vittuu mut sit ku sil oli semmoset liivit pääl nii aattelin et joo raksamies joku vaa. no seuraavaks havahdun siihen ku mun auto liikkuu ja huusin iinalle et "vittu iina ne hinaa mun autoo"
iina kuuli et sanoin "iina missä mun auto on" nii se vastas et "no vittu siinähän se on"
sanoin et eiku vittu ne hinaa mun autoo ja se vaa sano että "mitä sä selität siinähän se on"
sit huusin että "vittu ne HINAA mun autoo" sit oltii vaa et voi vittu ja juoksin siihen pihalle ja sanoin että toi on mun auto ja se sano että kannattais sitten varmaa siirtää se. olin ihan et häh eiks tähän saa pysäköidä ja sit se osotti kylttii mis sanottiin että 4. keskiviikkona ei saa pysäköidä tai autot hinataan.

no huvittavinta täs on se että me naurettii sille kyltille ennenku lähettii siitä et joo et tästä hinataan autot pois jos pysäköi väärin mut ei sitte välähtäny et tänää on 4. päivä :D ja tuli turhaa maksettuu se vitun parkkimaksu kerranki ku maksoin viel... VITTU :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.