IRC-Galleria

puhuri

puhuri

rather designs a life
Ihmiset eivät halua seurustelusuhteita, ihmiset eivät halua rahaa, eivät bisneksiä, he eivät halua olla laihempia. Mitä me kaikki haluamme on ne asiat mitä me luulemme saavamme kun teemme nuo muutokset elämässämme. Kaikki se mitä koskaan haluat elämässäsi on riippuvainen yhdestä asiasta: Haluat jonkinlaisen muutoksen siinä miten tunnet tai millainen olotila sinulla on henkisesti tai fyysisesti. Me kaikki haluamme muuttaa sen miten tunnemme.
Ajattele asiaa: ainut syy miksi haluat lisää rahaa, sinä et halua sitä siksi, että se on mukavan tuntuista paperia jossa on numeroita, ei, vaan haluat rahaa koska kuvittelet mitä voit saada sillä, kuten lisää vapautta, hauskuutta tai ehkä mahdollisuuden antaa sitä muille. Sinä uskot, että se tuo sinulle jonkinlaista mielihyvän tunnetta. Ihmiset haluavat naimisiin sen takia mitä uskovat sen antavan heille tunnetasolla. Tunteet ohjaavat käyttäytymistämme eniten. Jos kysyt ihmiseltä tarpeeksi kauan miksi hän haluaa jotakin tiettyä asiaa, lopulta he perustelevat sen jollakin tunneperäisellä syyllä, kuten "se vain tuntuu hyvältä".
Se on se mitä me todella haluamme, me haluamme tuntea hyviä asioita. Me haluamme tuntea näitä tiettyjä asioita sisällämme. Toisin sanoen haluamme hallita tunteitamme ja olotilaamme. Haluamme tuntea mielihyvää ja välttää kipua. Ja jos haluamme muuttaa käytöstämme, nopein tapa tehdä se on vaihtaa se miten tunnemme.
Onko sinulla ollut elämässäsi koskaan tilannetta, että olet miettinyt "miten minä saatoin tehdä niin" tai "miten minä saatoin sanoa noin?" Ja teit sen alueella missä normaalisti toimit fiksusti, mutta nyt teit typerästi. Ja joskus muulloin olet toiminutkin aivan loistavasti ja ihmiset ovat tulleet kysymään kuinka teit sen. Uskon, että olit silloin paremmassa mielentilassa.
Mikä siis on erilaista käyttäytymisessäsi? Miksi joissakin tilanteissa käyttäydyt loistavasti ja toisissa taas älyttömästi? Eroavaisuus ei ole kyvyissäsi. Mitä ikinä teemmekin, on aina verrannollinen siihen millaisessa mielentilassa olemme. Se mitä ihmiset voivat tehdä, on uskomattoman paljon, se mitä he yleensä tekevät, on pettymys. Ero ei ole siinä mihin sinä pystyt, vaan siinä missä mielentilassa olet.
Minä uskon, että tärkeimpiä asioita, mitä minä ja sinä voimme tehdä elämässämme saadaksemme esimerkiksi iloa, hauskuutta ja intohimoa, on oppia se miten voimme muuttaa mielentilaamme. Mieti mitä se maksaa, jos et hallitse sitä. Jos sinä et hallitse tunteitasi, se maksaa sinulle kirjaimellisesti kaiken sen mitä haluat elämässäsi: ystävät, perheen, menestyksen ja ilon, jonka me kaikki haluamme kokea elämässämme joka päivä.
Mieti onko se mitä tapahtuu elämässäsi se asia, joka määrää miten tunnet joka hetki? Kyllä vai ei? Toisin sanoen: onko sillä väliä miten esimerkiksi taloudessa menee siihen miten tunnet? Useimmat ihmiset sanovat ei, jotkut sanovat arvaa vain! Määrääkö se miten ihmissuhteesi menevät siihen miten tunnet? Onko säällä väliä? Tai sillä miten muut ihmiset kohtelevat sinua? Kerron sinulle, että vastaus on EI. Mutta en tarkoita etteikö se kuitenkin tukisi sinua tavalla tai toisella. Sanon, että se miten tunnet joka hetki, määräytyy sen mukaan miten ohjaat mieltäsi ja kehoasi sillä hetkellä. Mitä ikinä sinulle tapahtuukin, sinä olet oman olotilasi mestari.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.