IRC-Galleria

Arucardo

Arucardo

Longcat is loooong!
Oli tosiaan helvetin kova keikka , eturivissä tuli riehuttua jonkinaikaa ja sit strateginen vetäytyminen VIP paikoille ;). Vip paikat oli jotain 60-80m päässä lavasta muun yleisön yläpuolella . Tarjoilijat kävi aina vähän väliä kysymässä että saisiko olla jotain. Kaljaa meni alas ihan vaan ettei olisi tullut nestehukkaa (9 tuntia oltiin paikalla). Ilmakin oli täydellinen. Pilvettömältä taivaalta paistoi aurinko koko päivän ja varjossakin oli lähemmäs 25C+. Olin ihan satavarma että nyt palaa naama ja kädet mutta ei tullut mitään vaikka 6-7 tuntia siellä säädettiin mustissa vaatteissa (oli mustat sukatkin :o ). Ainoo asia mitä Metallicalta jäätiin kaipaan oli Wishkey in The Jar -biisi, mutta sekin tuli taksin radiosta matkalla satamaan eilen :D.

Keikan jälkeen käveltiin Tallinnan keskustaan koko porukan mukana ja huutoallon saattelemana. Oli hieman vaikeuksia löytää kuljetusta Saku:n kuntaan jossa auto odotti . Lopuks löydettiin Olympia vai mikä-olikaan hotellin edestä taksi viidelle . Oli yllättävän hyvin organisoitu koko konsertti ja sujui melko rauhanomaisesti. En nähnyt montaakaan tappelua väkijoukossa. Osa suomalaisista veti kyllä hyvää settiä siinä VIP mestan vieressä meidän alla . Päästiin nukkuun heti kun oltiin ajettu Pärnuun ja sieltä 30km takaisin maalle klo 5:ltä aamulla.

Nyt odottelemaan seuraavaa isoa keikkaa Tallinnassa, vähän erilainen fiilis oli tuolla keikalla kun millään Suomen konserteilla/keikoilla, näin ainakin moni suomalainen totesi.

Koko keikasta riittää tarinaa vielä moneks tunniks, mutta en jaksa kirjotella niitä :). Osa saa kuulla niitä sit suullisesti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.