IRC-Galleria

Arucardo

Arucardo

Longcat is loooong!

Serious BusinessLauantai 03.11.2007 01:50

Nyt rupes tympiin tää oma profiili, aika ruveta pistään asioista uusiks. Osa vähä-älyisistä merkinnöistä tuli poistettua (hävetti :€). Noh jos taikoisin uuden oletuskuvan ja tosissani kirjoittelisin jotain tännekkin.

Noh tänään oli melkosen rutiinipäivä. Nukuin pommiin ja koulussa jäi käymättä. Tapahtu klassinen, nukkumaanmeno venähti MTV:N EMA:n takia (Viro voitti >:E ihan säkki bändi mut silti ;) ) kello yhden paikkeille ja sepä ketutti aamulla. Ketutti niin paljon että puoliunessa salaman-nopeasti suljin puhelimen herätyksen ja nukahdin murto-osasekunnin kuluessa uudellen.

Untakin näin mutta unohdin jo mistä, jotain zombeja tais olla yhessä vaiheessa ja hyppäsin parvekkeelta betonimuurille ja täten lähdin lentoon :| . Taas tapahtu se mitä usein mun unissa tapahtuu että kun mä lennän niin jostainsyystä putoon aina hetken päästä, aina se kismittää samanverran kun edellisellä kerralla, harmi sinänsä, vois olla kiva lentää enemmän ku se 10 sec joskus. No kuitenkin paniikkiherääminen tuli ja kello näytti puoli kymmentä, bussi oli lähtenyt jo tasan tunti sitten. Koulua ei olisi ollut kuin kaksi tuntia joten muinamiehinä meninkin peseytymään, syömään ja kokeilemaan Hellgate: London peliä.

Päivä jatkuikin datailumeiningeissä suurimmaltaosin. Sain kuitenkin mahdutettua tiukkaan aikatauluuni yhden jakson Prison Break:iä ja House M.D:tä.

Illemmalla kaljan himo iski, laiskuus kuitenkin voitti ja kalja jäi vielä tölkkiin. Tulikin selvä kuukausi täyteen ja ehkä huomenna sitten voisi ohrapirtelöä maistella, tiedä sitten.

Writers block rupee tuleen jo näillänäppäimillä joten taidanpa lopetella tähän, ehkä lähitulevaisuudessa saa jotain asiallisempaa aikaseksi :| :€ . Tarinaa tulee jos koittaa rutiinistapoikkeava päivä, ehkä huomenna sattuu ja tapahtuu.

Oikoluku = laiskuus yllätti ennen tekstin loppuun saamista. Laiskuus FTW!

EDIT: Oltiin siinä unessa yökoulussa :DD porukka rupes sit muuttuun zombeiks ja piti lähtee pakoon.. Ilmotusluontosena asiana täyty kertoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.