IRC-Galleria

Nomen Est OmenKeskiviikko 29.03.2006 00:36

Franz Ferdinand oli Itävalta-Unkarin kruununperijöitä, joka lähetettiin Tuonelaan herran vuonna 1914. Muistammekin tämän raikuli veijarin hänen bändistään, jonka sukkela nimi -Franz Ferdinand muokkaa assosiaation indie-rock-yhtyeestä, jossa on laihoja poikia, joilla on paksut lasit ja jotka uskovat saavansa tyttöjä koska heidän ylipitkät etuhiuksensa tekevät heistä makeita mysteerimiehiä. Ja heillä on bändi. Bändi on hyvä. Huomioikaa kuinka monta tyttöä huikeasti FF:n kaltaisen Beatlesin jätkät sai lakoon. Ja tyypeillä oli vielä housut vyötäröllä! Jokatapauksessa, keräsin listaa ihmisistä joilla ei (vielä) ole omaa bändiä ja joita tulisi ehdottomasti kunnioittaa nimikkobändillä.

- Gavrilo Princip. Tietenkin. Tyyppi joka murhasi FF:n. Mustakäsi-liikkeen rebel. Vallankumoustyyli sitäpaitsi toimii tyttöihin ehkä tapauskohtaisesti jopa parhaiten. FF ja GP voisivat sitä paitsi pitää bändien kaksintaistelun!

- Eugen Schaumann. Edellisen hengessä. Suomen oma häirikkö, joka uhrasi niin Bobrikoffin hengen kuin omankin elämänsä Suomen puolesta. Ehdoton valinta joko äärioikeisto/uusnatsiyhtyeelle tai jopa Siperialaista popmusiikkia marin kielellä esittävälle joukkiolle. Kansantanssijat taustalla on must.

- Pertinax. "Rooman keisarin kausi oli lyhyt ja merkityksetön"-wikipedia. Aika suoritus olla Rooman keisari ja samaan aikaan täysin merkityksetön tyyppi. Sääli. Olisi edes kääntynyt juutalaiseksi tai tullut kaapista. Valloittanut jotain...you know. Ei se niin vaikeeta ole, pääsy historian kirjoihin. Gregoriaanisen kirkkokuoron ja Daruden comeback uusissa, heijastimin täydennetyissä kaavuissa ja biitit miksaa hyppyritukka.

-Adnan Nevic. Sarajevossa vuonna 1999 syntynyt maailman kuudes miljardis ihminen. Uuden vuosituhannen massiivinen 234870+ ihmisen taidekollektiivi, jossa jokainen saa tehdä mitä haluaa ja joka toimii maailman rauhan puolesta ja tukee sienirihmastojen suojelua madoilta. Vaatimuksena ehdoton krooninen masennus ja ahdistus yksilöllisyyden katoamisesta tässä väestörikkaudessa.

Joo...keksikää ite lisää ja parempia!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.