IRC-Galleria

pikku_jonna

pikku_jonna

näkee tähtiä ja sydämmiä <3

ÄITI KERTOISITKO?Keskiviikko 09.07.2008 18:53

Olen kuusivuotias lapsi jo niin, että äiti kertoisitko mistä meidät pienet lapset on tehty? Olen tarhan tädeiltäki kysellyt, he ovat minulle vain hymyilleet ja talkkarikin hämmästynyt. He sanovat: "Odotahan nyt."

Naapurin pihalla kerrottiin, että pienet lapset on tehty niin, että vettä ja jauhoja sotkettiin ja taikina lapseksi muovailtiin. Sen jälkeen uunissa paistettiin ja sitten elämään käskettiin.
Äiti, tehdäänkö lapsia niin?

Äiti, voiko tällaista pientä lasta tehdä lehmän pienestä vasikasta? Jos karvat vain ottaisi pois, ei antaisi lupaa ammumaan vaan käskisi sanoja sanomaan, pyytäsii pottaan pissaamaan ja kahdella jalalla kulkemaan?

Äiti, voiko pelto ja kasvimaa ihmisen taimia kasvattaa, kuten porkkanaa, heinää ja muuta? Miten taimet, vauvaakin pienemmät pellon mullassapärjäävät, kun sielä on madot ja jyrsijät sekä sateet ja tuulet myrskyisät?

Jos minut on tehty sairaalassa tai tehtaassa, niin mistä rakenusaineet saivat? mistä lämmön laittoi ruumiiseen? miten jalkani liikkeeseen? mistä huono-olo kun tuhmasti teen? mistä itku kun sattuu varpaaseen?

Lapseni, pieni opi ymmärtämään, mutta väärin teen jos ääneti jään. Joten rakennusaineesta kerron: Se on ainetta kultaakin kalliimpaa, sitä ei rahalla ostaa saa. Ei kasvata meret, ei metsät, ei maa, silti jokainen saa sitä omistaa. Taivaanisä kultaisin meille lahjoitti paketin, joka sisälsi rakennusaineen. Käyttöohje on yksinkertainen. Käytä ainetta reilusti tuhlaillen, sitä säilytä lämmössä sydämmen, koska se on vihalle allerginen. Se on rakennusainepakkaus jonka päällä teksti RAKKAUS!
Tästä sinutkin lapseni tehtiin. Siitä miljoonat lapset on valmistettu, siitä kaikki kaunis rakennettu, siitä onni on koteihin annettu, sen avulla paha karkoitettu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.